SEO test geeft u een goede indicatie van de mate waarin uw website zoekmachine vriendelijk (voor onder andere Google, Yahoo en Bing) is opgebouwd. SEO test kan geautomatiseerd een gedeelte van alle benodigde SEO optimalisaties controleren en beoordelen. Toch kunnen wij geautomatiseerd niet een volledig en sluitend oordeel over de zoekmachine vriendelijkheid van uw website vellen.

seo test | zoekmachine optimalisatie | verzoek versturen

Dit komt onder andere doordat effectieve zoekmachine optimalisatie in lijn moet zijn met uw bedrijfsdoelstellingen en moet anticiperen op uw branche, concurrenten en tal van andere externe factoren. Hoogwaardige zoekmachine optimalisatie is complex en vereist dan ook menselijk inzicht.

Wanneer u door onze SEO speciaisten gratis en vrijblijvend een SEO Scan van uw website laat uitvoeren, dan kunnen wij u voorzien van de informatie die niet geautomatiseerd door SEO test kan worden geboden. Tevens wordt in de SEO Scan gepresenteerd hoe goed uw (online) concurrentie presteert.

In een uurtje van uw tijd komt één van onze SEO specialisten zijn of haar bevindingen presenteren. Dit stelt u gelijk in de gelegenheid om al uw vragen met betrekking tot zoekmachine optimalisatie te stellen. Wanneer u dit wenst kunnen wij u ook helpen met het doorvoeren van de benodigde aanpassingen, waardoor de online vindbaarheid van uw website zal toenemen en deze online meer rendement kan genereren.

Wat is SEO test?

SEO test is een krachtige online SEO tool die snel analyseert hoe zoekmachine vriendelijk uw website is. Door slechts een URL in te voeren is SEO test in staat om uw website te controleren op een aantal belangrijke variabelen.

Uw score in SEO test geeft u een goede indicatie hoe zoekmachine vriendelijk uw website is opgebouwd. Dit, om uw website opvolgend te kunnen optimaliseren voor zoekmachines als Google, Yahoo en Bing.

Hoe werkt SEO test?

SEO test analyseert binnen enkele seconden de broncode van uw website. Hierna vergelijkt SEO test de resultaten met richtlijnen en best practices op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Uw SEO score wordt toegekend op basis van conformiteit met deze standaarden.

Naast een beoordeling geeft SEO test u ook uitleg over de geteste variabelen en waarom deze van belang zijn voor uw zoekmachine optimalisatie.

Hoe betrouwbaar is SEO test?

SEO test is gebaseerd op een groot aantal variabelen. De door u behaalde SEO score is een uitstekende graadmeter om te zien hoe zoekmachine vriendelijk uw website is opgebouwd. Echter…

Hoogwaardige zoekmachine optimalisatie is complex. De resultaten van SEO test zijn slechts indicatief. Menselijk inzicht is nodig voor een uitgebreide SEO analyse. Onze specialisten helpen u gratis en vrijblijvend. Vraag onze SEO Scan aan!